30 års erfaring

Spraytan

SPRAYTAN I VIRUM - SPRAYTAN BEHANDLING UDFØRT AF EKSPERTER

Hos Ashy Exclusive Hairdresser i Virum tilbyder vi spraytan behandlinger, som bliver udført af eksperter, der ved hvad de laver. Vores ekspertise i spraytan behandlinger gør at du sagtens kan føle dig tryg i vores hænder. 
Vi starter behandlingen ud med at finde den helt rigtige nuance og farve til netop din krop. Med professionelt udstyr udfører vi spraytan behandlingen, så den matcher din hudtype og dine ønsker. 

Book tid i Virum

OM SPRAYTAN BEHANDLINGEN

Med en spray tan hos Ashy Exclusive Hairdresser, får du en flot sommerglød på et øjeblik, som vil gøre dine venner og bekendte misundelige.
Tanning væsken påføres manuelt med en professionel spray maskine og efterlader derfor ingen striber eller plamager på din krop. Derudover vil vi instruere dig undervejs og sørge for, at du får en jævn og pæn kulør over hele kroppen og ansigtet.
Tanning væsken som bruges er parabenefri, allergivenlig og indeholder en mild behagelig duft. Væsken ’’arbejder’’ med hudens eget natulige farvepigment, så du er sikker på at resultatet bliver lige smukt, hvad enten man er lys eller mørk i huden. Derfor kan vi garantere at alle får en smuk sommerglød!

HVOR LÆNGE HOLDER SPRAYTAN?

Farven holder 5-10 dage, hvorefter farven vil begynde at falme, præcis som når du har fået naturlig sol. Det skal siges at holdbarheden på spraytan behandlingen også afhænger af, hvor god du er til at pleje sin hud med fugtighedslotion. Ved at anvende bodylotion, kan du forlænge farven og dermed have glæde af en lækker tan i længere tid. Farven vil være konstant de første 2-3 dage, herefter vil farven langsomt aftage i takt med hudens udskiftning af hudceller.

HVAD KOSTER EN SPRAYTAN BEHANDLING?

Hos Ashy Exclusive Hairdresser går vi meget op i, at du får værdi for pengene. Derfor kan du altid forvente at få dit ønskede resultat hos os! 
Har du spørgsmål til spraytan behandlingen, eller vil du bestille en tid, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 13 75. Du kan også book en tid til spraytan i Virum herunder. Vi glæder os altid til at høre fra både nye og eksisterende kunder

Book tid i Virum   Book tid i Sorgenfri

Anmeldelser fra Google

Sød og hyggelig frisør - og dygtig!​

God service, personligt betjening og altid tilfreds med resultatet. Salon Ashy ligger perfekt centralt i Virum, med gode parkeringsforhold. Jeg bliver klippet af Ashy, som er omhyggelig og rigtig rar :-)

Ashy - Skovridergårdsvej

Ashy Exclusive Hairdresser
Skovridergårdsvej 71, 2830 Virum,
v. Virum Station
Tlf: 45 85 13 75
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Åbningstider

Mandag ​Lukket​
Tirsdag - Fredag 09.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket