30 års erfaring

Børneklip

BØRNEKLIP - KLIPNING AF BØRN I ALLE ALDRE

Hos Ashy Exclusive Hairdresser tilbyder vi børneklip til børn i alle aldre i Virum nær Sorgenfri og Lyngby. Har du et barn, der trænger til en klipning, så har vi de mest imødekommende frisører i salonen, som tager sig godt af dit barn. Vi sørger for at selv de yngste får en god oplevelse i frisørstolen. Vi lytter til jeres ønsker og giver gerne eksempler på, hvordan vi kan klippe.

​Vi har erfaring med mange forskellige typer børneklip til både piger og drenge. Når det kommer til klipning af børn, er det vigtigt at gøre det til en god begivenhed for barnet, så han eller hun også næste gang synes, det er sjovt at komme til frisøren. Vi gør meget ud af at skabe hyggelige rammer for børnene uanset deres alder.

​PROFESSIONEL BØRNEKLIP I TRYGGE OMGIVELSER

Vi gør en dyd ud af at skabe et varmt og trygt miljø, hvor her er rart at være. Vi gør meget ud af at være i øjenhøjde med vores kunder og skabe en god dialog, så dit barn føler sig godt tilpas. Vi har sans for mode og trends inden for børneklip, hvorfor vi kan give dit barn lige præcis den frisure, han eller hun ønsker.

​Vi tænker kreativt og altid efter tidens trends. Vi deltager løbende i kurser for at holde os opdateret – både inden for børneklip, herreklip, dameklip og farvning med mere. Søger du en ny frisør, der kan levere et flot resultat, der passer til dit barns personlighed, er vi den rette frisør til dit barn. Vi tager os god tid om hver klipning, og kvaliteten af børneklip og klipninger generelt er altid i højsædet hos os

HVAD KOSTER BØRNEKLIP?

Hos Ashy Exclusive Hairdresser går vi meget op i, at du får værdi for pengene. Derfor kan du altid forvente at få dit ønskede resultat hos os!

Se vores priser her!

​RING TIL OS ELLER BOOK TID TIL EN BØRNEKLIP

Vi tager en god snak med dig og dit barn om klipningen, før vi går i gang, så vi er sikre på, at vi har fået afstemt forventningerne inden. En god dialog er vejen til det bedste resultat, og det mestrer vi til perfektion. Skal du bestille børneklip hos os?​

Kontakt os for tidsbestilling på telefon 45 85 13 75 og få en snak om børneklip. Du kan også book en tid til din fortrukne salon herunder. Vi glæder os altid til at høre fra både nye og eksisterende kunder.

      Book tid i Virum         

Anmeldelser fra Google

Sød og hyggelig frisør - og dygtig!​

God service, personligt betjening og altid tilfreds med resultatet. Salon Ashy ligger perfekt centralt i Virum, med gode parkeringsforhold. Jeg bliver klippet af Ashy, som er omhyggelig og rigtig rar :-)

Ashy - Skovridergårdsvej

Ashy Exclusive Hairdresser
Skovridergårdsvej 71, 2830 Virum,
v. Virum Station
Tlf: 45 85 13 75
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Åbningstider

Mandag ​Lukket​
Tirsdag - Fredag 09.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket