Vi er glade for at byde jer velkommen tilbage til Salon Ashy.
Fra mandag d. 20. april vil nedstående retningslinjer være gældende i begge vores saloner.

Se retningslinjerne her

Dameklip, der matcher din personlighed og stil

Er du ude efter en ny frisør, der tilbyder kompetent dameklip i Virum, Lyngby eller Holte, er vi specialister i at levere en klipning, der komplimenterer dine unikke features. Hos Ashy Exclusive Hairdresser er dameklip ikke bare en dameklip. Især som kvinder går vi højt op i, hvordan vores hår ser ud, og derfor skal vi have det godt med den frisure, vi har.

​Vi tilbyder klipning, hvor der bliver lagt vægt på både tidens trends, din personlighed og dit ansigt. Frisuren skal matche din stil, og vi er rigtig gode til netop at klippe efter forskellige typer personligheder. Vi har fokus på dine ønsker og behov, hvorfor vi kan klippe præcis, som du ønsker det.​

​Bestil dameklip hos os, og vær sikker på et flot look

​​Inden vi foretager dameklip, tager vi en god snak med dig, så vi får en ide om, hvem du er, og hvilken frisure du ønsker. Vi hører ofte kunder fortælle, at de har været hos en frisør, som har misforstået dem, eller som har klippet for meget af. Det sker ikke hos Ashy Exclusive Hairdresser. Vi taler med dig om mulighederne og klipper, som du ønsker det.

​Vi er altid opdateret med viden om den seneste mode, men vi klipper også gerne en frisure a la 1920’ernes Paris eller 1950’ernes New York. Ønsker du farvning og permanent i forbindelse med dameklip, gør vi naturligvis også gerne det. ​

​Vi tilbyder selvfølgelig også herreklip, børneklip og neglebehandling.

​Få 10% rabat på din næste klipning

Vi vil gerne belønne vores trofaste kunder. Derfor har vi en rabatordning, som giver alle vores trofaste kunder 10% rabat, hvis man kommer igen til dameklip inden for 6 uger. Er det ved at være tid til en klipning?

​Kontakt os for tidsbestilling på telefon 45 85 13 75 eller e-mail info@ashy.dk så tager vi os rigtig godt af dig. Hos os kan du altid forvente et højt serviceniveau og en klipning, der lever op til dine forventninger.

Anmeldelser fra Google

Sød og hyggelig frisør - og dygtig!​

God service, personligt betjening og altid tilfreds med resultatet. Salon Ashy ligger perfekt centralt i Virum, med gode parkeringsforhold. Jeg bliver klippet af Ashy, som er omhyggelig og rigtig rar :-)

Ashy - Skovridergårdsvej

Ashy Exclusive Hairdresser
Skovridergårdsvej 71, 2830 Virum,
v. Virum Station
Tlf: 45 85 13 75
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Ashy - Sorgenfri Torv

Ashy Exclusive Hairdresser
Sorgenfri Torv 9, 2830 Virum,
v. Sorgenfri Station
Tlf: 45 42 18 82
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Åbningstider

Mandag ​Lukket​
Tirsdag - Fredag 09.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket