30 års erfaring

Dameklip

DAMEKLIP I VIRUM

Er du ude efter en ny frisør, der tilbyder kompetent dameklip i Virum nær Sorgenfri og Lyngby, så er vi specialister i at levere en klipning, der komplimenterer dig som person. Hos Ashy Exclusive Hairdresser er dame klip ikke bare en dameklip. Især som kvinder går vi højt op i, hvordan vores hår ser ud, og derfor skal vi have det godt med den frisure, vi har.

​Vi tilbyder klipning, hvor der bliver lagt vægt på både tidens trends, din personlighed og dit ansigt. Frisuren skal matche din stil, og vi er rigtig gode til netop at klippe dameklip efter forskellige typer personligheder. Vi har fokus på dine ønsker og behov, hvorfor vi kan klippe præcis, som du ønsker det.​

​BESTIL DAMEKLIP HOS OS, OG VÆR SIKKER PÅ ET FLOT LOOK

​​Inden vi foretager dameklip, tager vi en god snak med dig, så vi får en ide om, hvem du er, og hvilken frisure du ønsker. Vi hører ofte kunder fortælle, at de har været hos en frisør, som har misforstået dem, eller som har klippet for meget af. Det sker ikke hos Ashy Exclusive Hairdresser. Vi taler med dig om mulighederne og klipper, som du ønsker det.

​Vi er altid opdateret med viden om den seneste mode indenfor dameklip, men vi klipper også gerne en frisure a la 1920’ernes Paris eller 1950’ernes New York, hvis du ønsker dette. Ønsker du farvning og permanent i forbindelse med dameklip, gør vi naturligvis også gerne det. ​

HVAD KOSTER EN DAMEKLIP?

Hos Ashy Exclusive Hairdresser går vi meget op i, at du får værdi for pengene. Derfor kan du altid forvente at få dit ønskede resultat hos os!

Se vores priser her!

​FÅ 10% RABAT PÅ DIN NÆSTE DAMEKLIPNING

Vi vil gerne belønne vores trofaste kunder. Derfor har vi en rabatordning, som giver alle vores trofaste kunder 10% rabat, hvis man kommer igen til dameklip inden for 6 uger. Er det ved at være tid til en klipning?

​Kontakt os for tidsbestilling på telefon 45 85 13 75 eller book tid i den salon du ønsker herunder, så tager vi os rigtig godt af dig. Hos os kan du altid forvente et højt serviceniveau og en dameklipning, der lever op til dine forventninger.

     Book tid i Virum         

 

Anmeldelser fra Google

Sød og hyggelig frisør - og dygtig!​

God service, personligt betjening og altid tilfreds med resultatet. Salon Ashy ligger perfekt centralt i Virum, med gode parkeringsforhold. Jeg bliver klippet af Ashy, som er omhyggelig og rigtig rar :-)

Ashy - Skovridergårdsvej

Ashy Exclusive Hairdresser
Skovridergårdsvej 71, 2830 Virum,
v. Virum Station
Tlf: 45 85 13 75
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Åbningstider

Mandag ​Lukket​
Tirsdag - Fredag 09.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket