30 års erfaring

Herreklip i trendy stil

HERREKLIP I VIRUM

​Hos Ashy Exclusive Hairdresser kan vi tilbyde en herreklip i Virum nær Sorgenfri og Lyngby, som tager udgangspunkt i din stil og dine ønsker. Går du og overvejer en ny frisure, eller skal du bare have klippet spidserne? Så kontakt os og få en tid, så vi kan hjælpe dig af med lokkerne og måske endda få et helt nyt look, der matcher din stil.

​Vi lægger vægt på at tilpasse herreklipningen til den enkelte personlighed, og derfor kan du være sikker på at forlade vores salon med et smil, når du får herreklip hos Ashy Exclusive Hairdresser. Vi har fokus på at give dig en rigtig god oplevelse, hvilket du kan være helt sikker på, da vi udelukkende lever af glade og tilfredse kunder.

HERREKLIP TIL MÆND I ALLE ALDRE

Hos Ashy Exclusive Hairdresser har vi herreklip til alle aldre. ​​Lige meget hvilken aldersgruppe du er i, så kan vi finde en frisure der passer perfekt til dig. 
Ønsker du herreklip med farvning eller striber? Så står vores dygtige frisører selvfølgelig også til rådighed. Vi har stor erfaring inden for mange typer farver og herreklip og kan derfor også sparre med dig om forskellige idéer, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

​Vi tilbyder også en grundig og stilfuld barbering eller skægpleje, hvor vi arbejder med kam, saks og barberkniv for at opnå det bedste resultat. Hos os får du altid den bedst mulige oplevelse, hvor der bliver taget sig godt af dig. Vi er imødekommende, lyttende og rådgivende, når du ønsker tips til hårsætning, hårpleje og andre gode idéer.

HVAD KOSTER EN HERREKLIPNING?

Hos Ashy Exclusive Hairdresser går vi meget op i, at du får værdi for pengene. Derfor kan du altid forvente at få dit ønskede resultat hos os!

Se vores priser her!

​FÅ 10% RABAT PÅ DINE NÆSTE HERREKLIP

Vi kan så godt lide alle vores trofaste kunder, at vi gerne vil give en rabat på 10%, hvis man bliver klippet inden for 5 uger. Det passer typisk med, at det er ved at være tid til at få klippet spidser, så din frisure ser knivskarp ud igen.

Kontakt os for tidsbestilling på telefon 45 85 13 75 og få en snak om herreklip. Du kan også book en tid til din fortrukne salon herunder. Vi glæder os altid til at høre fra både nye og eksisterende kunder.

     Book tid i Virum         

Anmeldelser fra Google

Sød og hyggelig frisør - og dygtig!​

God service, personligt betjening og altid tilfreds med resultatet. Salon Ashy ligger perfekt centralt i Virum, med gode parkeringsforhold. Jeg bliver klippet af Ashy, som er omhyggelig og rigtig rar :-)

Ashy - Skovridergårdsvej

Ashy Exclusive Hairdresser
Skovridergårdsvej 71, 2830 Virum,
v. Virum Station
Tlf: 45 85 13 75
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Åbningstider

Mandag ​Lukket​
Tirsdag - Fredag 09.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket