Vi er glade for at byde jer velkommen tilbage til Salon Ashy.
Fra mandag d. 20. april vil nedstående retningslinjer være gældende i begge vores saloner.

Se retningslinjerne her

Herreklip i trendy stil

​Hos Ashy Exclusive Hairdresser kan vi tilbyde en trendy herreklip i Virum, Lyngby og Holte, som tager udgangspunkt i din stil og dine ønsker. Går du og overvejer en ny frisure, eller skal du bare have klippet spidserne? Så kontakt os og få en tid, så vi kan hjælpe dig af med lokkerne og måske endda få et helt nyt look, der matcher din stil.

​Vi lægger vægt på at tilpasse klipningen til den enkelte personlighed, og derfor kan du være sikker på at forlade vores salon med et smil, når du får herreklip hos Ashy Exclusive Hairdresser. Vi har fokus på at give dig en rigtig god oplevelse, hvilket du kan være helt sikker på, da vi udelukkende lever af glade og tilfredse kunder.

​Kompetent og erfaren herreklip til mænd i alle aldre

​​Ønsker du herreklip med farvning eller striber? Så står vores dygtige frisører selvfølgelig også til rådighed. Vi har stor erfaring inden for mange typer farver og herreklip og kan derfor også sparre med dig om forskellige idéer, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

​Vi tilbyder også en grundig og stilfuld barbering eller skægpleje, hvor vi arbejder med kam, saks og barberkniv for at opnå det bedste resultat. Hos os får du altid en helstøbt oplevelse, hvor der bliver taget sig godt af dig. Vi er imødekommende, lyttende og rådgivende, når du ønsker tips til hårsætning, hårpleje og andre gode idéer.

​Få 10% rabat på dine næste herreklip

Vi kan så godt lide alle vores trofaste kunder, at vi gerne vil give en rabat på 10%, hvis man bliver klippet inden for 5 uger. Det passer typisk med, at det er ved at være tid til at få klippet spidser, så din frisure ser knivskarp ud igen.

​​Kom forbi salonen og bestil en tid, eller fang os på telefon 45 85 13 75 til en snak om herreklip. Du kan også kontakte os på e-mail info@ashy.dk. Vi glæder os altid til at høre fra både nye og eksisterende kunder.

​Udover herreklip tilbyder vi selvfølgelig også dameklip og børneklip.

Anmeldelser fra Google

Sød og hyggelig frisør - og dygtig!​

God service, personligt betjening og altid tilfreds med resultatet. Salon Ashy ligger perfekt centralt i Virum, med gode parkeringsforhold. Jeg bliver klippet af Ashy, som er omhyggelig og rigtig rar :-)

Ashy - Skovridergårdsvej

Ashy Exclusive Hairdresser
Skovridergårdsvej 71, 2830 Virum,
v. Virum Station
Tlf: 45 85 13 75
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Ashy - Sorgenfri Torv

Ashy Exclusive Hairdresser
Sorgenfri Torv 9, 2830 Virum,
v. Sorgenfri Station
Tlf: 45 42 18 82
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Åbningstider

Mandag ​Lukket​
Tirsdag - Fredag 09.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket