Tak for 30 gode år

Keratin behandling

Er du på udkig efter en keratin behandling? Så kan Ashy Excusive Hairdresser hjælpe dig. Vi har i mange år behandlet slidt hår med keratin behandling ved brug af de allerbedste produkter. Vi tilbyder professionelle behandlinger til overkommelige priser. Omend der er tale om dame- og herreklip, spraytan, permanent hårfjerning osv. Vi leverer høj kvalitet til en god pris.

Hos Ashy Excusive Hairdresser har vi mange faste og tilfredse kunder. Du kan se et udpluk af vores kunders anmeldelser.

Hvad er en keratin behandling

Keratin er det protein som dit hår primært består af fra naturens side. Du styrker dit hår med en keratin behandling. Det lægger sig som et ekstra lag og får det til at se flottere, sundere og stærkere ud.

En keratin behandling holder ca. 2-4 måneder alt afhængig af dit hårs struktur samt, hvordan du vedligeholder det efter din behandling.

Du skal være velkommen til at komme forbi vores salon i Virum nær Sorgenfri og Lyngby for, at høre mere om vores keratin behandling eller du kan ringe til os.

Hvordan foregår en keratin behandling?

En keratin behandling starter med en analyse at dig hår. Dernæst vasker vi der med en særlig shampoo, som forbereder dit hår på selve keratin behandlingen.

Vi håndklædetørre håret, og føntørre det så glat som muligt med en rundbørst. Vi opdeler håret i sektioner og begynder at påføre keratin ind i håret, fra rod til spids.

Efterfølgende føntørres håret så glat som muligt. Håret bliver igen inddelt i sektioner og vi begynder at glatte håret med glattejern, dette gentages flere gange. Håret skal være glat i ca. 5 min. Håret skal vaskes igen med en bestemt shampoo og kurbehandles efterfølgende. Til sidst tørres håret og eventuelt glattes.

En keratin behandling tager et par timer alt efter din hårlængde.

Efter keratin behandling

Efter en keratin behandling kræver det at du holder dit hår tørt de næste 2-3 døgn. Det er vigtigt at du benytter produkter der hjælper med at vedligeholde behandlingen. Vi hjælper og rådgiver dig gerne med, hvilke produkter der er gode at bruge efter din keratin behandling, så du kan få mest muligt ud af den.
 
Ring til os på telefon 45 85 13 75 for at høre mere om keratin behandling, eller bestille tid. Vi glæder os til at høre fra dig

Anmeldelser fra Google

Sød og hyggelig frisør - og dygtig!​

God service, personligt betjening og altid tilfreds med resultatet. Salon Ashy ligger perfekt centralt i Virum, med gode parkeringsforhold. Jeg bliver klippet af Ashy, som er omhyggelig og rigtig rar :-)

Ashy - Skovridergårdsvej

Ashy Exclusive Hairdresser
Skovridergårdsvej 71, 2830 Virum,
v. Virum Station
Tlf: 45 85 13 75
info@ashy.dk
CVR: 17710648

Åbningstider

Mandag ​Lukket​
Tirsdag - Fredag 09.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket